Kā izvēlēties apavus internetā?

2023-08-04

Lai izvēlētos piemērotāko apavu izmēru, izmēriet pēdas garumu no papēža līdz garākā kājas pirksta galam, izmantojot A4 papīra lapu, atzīmējot punktus pareizajās vietās un izmērot attālumu starp tiem. Lai apavi būtu ērti, pie iegūtajiem mērījumiem jāpievieno aptuveni 0,5 cm. Pamatojoties uz mērījumiem, Jūs varēsiet izvēlēties Jums piemērotāko apavu izmēru, ņemot vērā izmēru tabulu produkta aprakstā.
Mērījumus iesakām veikt kad Jūsu pēdas ir atpūtušās, un ņemiet vērā, ka pietūkušas pēdas var ietekmēt galīgo rezultātu. Izvēloties dažādu ražotāju apavus, pievērsiet uzmanību izmēru tabulām produkta aprakstā un tajās norādītos izmērus, pretējā gadījumā, saņemot apavus, varat būt nepatīkami pārsteigti un vīlušies. Šī iemesla dēļ ir labāk iegādāties apavus no viena iecienīta zīmola, un, ja rodas šaubas par apavu izmēru, veikt pēdas mērījumus.
Praktisks padoms - nemēriet pēdu no rīta, kad Jūsu pēdas ir pilnībā atpūtušās, jo rezultāts var būt neprecīzs; labāk mērījumus veikt dienas laikā (pēcpusdienā vai vakarā);

close

Vēlmju saraksts